Min yndlingspels er gået i stykker!

Min yndlingspels er gået i stykker!

Jeg har arvet en pelsjakke af min mormor som jeg har været vildt glad for. Jeg har haft den i mange år og bruger den også ret ofte. Sidste gang jeg brugte den skulle jeg til fødselsdagsfest for min bedste veninde. Jeg fik så mange komplementer for den fine pels og et par veninder fik også lov til at prøve den. Da jeg kom hjem, lagde jeg så mærke til at der var kommet hul i. Jeg ved ikke om hullet har været der længe men det er nok opstået på grund af de mange års brug. Det kan sagtens være at hullet blev udvidet og dermed tydeligere efter at så mange fik prøvet den på. Det ved man aldrig. Jeg vidste bare at hvis jeg skulle kunne beholde pelsen i mange år endnu så skulle jeg finde et sted der tilbyder reparation af pels. Det ville være bedst at få det fikset med det samme inden det blev meget værre.

Reparation af pels – er det overhovedet muligt?

Dagen efter gik på at søge efter et sted der tilbyder reparation af pels. Jeg fik snakket med min mor i telefonen hvor jeg nævnte det og hun anbefalede mig Djurhuus Skrædderi. Hun har nemlig haft en kjole som hun var meget glad for men som lige skulle updates lidt til nutidens trends. Hun fik derfor en omsyning af kjolen der. Resultatet var blevet meget pænt og ud over det forventede. Jeg tog straks derhen for at høre om de kunne hjælpe med reparation af min pels og det kunne de heldigvis sagtens. Der gik en dag og så gik jeg ned for at hente min pels igen og den var så god som ny. Jeg er så glad for at de kunne hjælpe, da den pels har en del affektionsværdi hos mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *