Mesoterapi mod hårtab – et mirakel

Mesoterapi mod hårtab – et mirakel

Jeg har fra naturens side altid haft tykt og mørkt hår hvilket jeg har været meget glad for. Desværre så kunne jeg se at med alderen mistede jeg mere og mere hår på toppen hvilket jo er meget normalt. Problemet var dog at mit hovedbund begyndte at blive tydeligere og tydeligere, eftersom jeg har helt sort hår så det er nemmere at se de steder på hovedbunden der manglede hår. Jeg har været ret ked af det og har prøvet at lave en masse research på hvad man kunne gøre ved det. Jo mere jeg stressede over det jo værre blev det så det var på tide at jeg prøvede at gøre noget ved det.

Et bredt udvalg af behandlinger mod hårtab

Jeg stødte på uendelige mange behandlinger mod hårtab på nettet. Alt fra piller til hårtransplantation. Jo mere jeg læste om de forskellige behandlinger og deres fordele og ulemper jo mere afklaret blev jeg. Jeg fandt frem til Mesoterapi mod hårtab var den rigtige løsning for mig. Det er er en behandling der tilføjer stoffer til hovedbunden som findes naturligt i kroppen. Dette gøres med en meget tynd nål ved at lave en masse små stik i hovedbunden. Jeg syntes at Mesoterapi lød ret lovende og naturligt så jeg besluttede mig for at giv det et forsøg.

Mesohair var løsningen på mit hårtab

Jeg bestilt tid til Mesoterapi i København og gik straks i gang med mit behandlingsforløb. Hele forløbet krævede 5 behandlinger og jeg fik en shampoo og serum til hjemmebrug. Allerede efter 2 behandlinger kunne jeg se effekten på Mesoterapi. Mit hår knækkede ikke længere og nye hår begyndte at vokse ud. Jeg har været meget tilfreds med Mesoterapi behandlingen, da mit hår er blevet tykkere igen og hovedbunden ikke længere er så tydelig. Jeg kan varmt anbefale Mesoterapi mod hårtab hvis du står med et lignende problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *