Hår på ryggen er bare ikke fedt

Hår på ryggen er bare ikke fedt

Jeg vil lige dele en oplevelse, som jeg havde forleden dag. Jeg er single og det er faktisk længe siden jeg sidst var på date. Jo jo, jeg er da på Tinder og swipper da lidt, men det bliver bare ikke til noget. Jeg undskylder det altid med, at jeg har så travlt med på jobbet og ikke har tid til at date. Men sandheden er nok i virkeligheden, at jeg ikke orker det. Og så er der lige det der med at skulle være sammen med en, man ikke kender. Jeg er så uheldig at have hår på ryggen og jeg er virkelig ikke særlig stolt af dem.

Voks – av av

Jeg har én gang fået fjernet hårene på ryggen med varm voks og nøj hvor gjorde det ondt, da de hev de der strips af. Jeg svor, at jeg aldrig ville gøre det igen. Kosmetologen fortalte ellers, at det kun var den første gang, at det gjorde rigtig ondt, men at det ville gøre meget mindre ondt de næste gange, hvis bare man fik det gjort regelmæssigt. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke – og det er der flere grunde til. For det første slog min kæreste op kort efter jeg var blevet vokset og så fik jeg ikke lige holdt det ved lige og så havde jeg vel heller ikke lyst til at torturer mig selv igen.

Overrasket – det var ikke slemt

Nå, men som jeg skrev indledningsvis, så er det længe siden, at jeg har været på date, men nu er det nu og jeg skal på date om 1 uge – og derfor havde jeg bestilt tid hos Le Luma til en gang voksning af min ryg og jeg var både spændt og urolig. Men jeg må sige, at de var simpelthen så søde og professionelle på klinikken nede i Vordingborg (de har også en klinik på Frederiksberg) og de er sikket også søde – men det var altså en god oplevelse i Vordingborg. Ja, det kunne mærkes, men det var ikke slemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *