Fragt af computerudstyr – vælg Tofteng A/S hver gang

Fragt af computerudstyr – vælg Tofteng A/S hver gang

Som nystartet virksomhed inden for computerudstyr, råder man ikke altid lige over store lagerhaller. Derfor er containerudlejning, for eksempel med henblik på opmagasinering eller fragt af nyindkøbt computerudstyr, en gylden mulighed for opstartsvirksomheder, da driftsomkostninger holdes nede.

Hos Tofteng A/S leverer de alle former for containerudlejning, og det var netop dem, som jeg tog fat i forleden, da jeg var på nippet til at få en større sending hardware ind ad døren. I dette tilfælde var fragtleveringen ikke mit umiddelbare problem, men jeg stod med et opmagasineringsproblem, før varen skulle videre til mine respektive kunder. Jeg havde derfor flere uløste udfordringer at bakse med.

Containerudlejning er den perfekte fragtløsning for opstartsvirksomheder

Til al held var Tofteng A/S yderst fleksible og ganske hurtige til at komme mig til undsætning. Allerede dagen efter stod et styks container fra deres containerudlejning klar til at tage imod benævnte computerudstyr på min erhvervsadresse. Så havde jeg da den udfordring mindre at slås med.

Men Tofteng A/S var hurtigere end som så. Allerede dagen efter havde de tillige udarbejdet tre forskellige fragtløsninger, som angik firmaets leverancer til kunderne. Og hver især rummede de mange gode perspektiver for både mit firma på sigt og for mine respektive kunder lige nu og her. Alle løsninger indbefattede containerudlejning, som jeg havde ønsket, og som jeg havde forventet, var der i min optik absolut fordele ved at benytte deres containerudlejning som fragtmetode.

Derfor var jeg også hurtig til at løse denne problematik, og jeg satte min underskrift på løsning nummer to, som rummede alle de elementer, som jeg havde bedt om ved samtalen med Tofteng A/S.

Tofteng A/S løser dine fragtudfordringer hver gang

I løbet af det halve år, som jeg har benyttet mig af Tofteng A/S og deres containerudlejning, har jeg aldrig oplevet problemer eller svigt i deres services. Jeg er derfor en meget tilfreds kunde hos Tofteng A/S, fordi jeg kan komme videre med det, som jeg er god til – nemlig salg af computerudstyr. Resten tager Tofteng A/S og afdelingen for containerudlejning sig af.

Som virksomhedsejer kan man så dårlig tillade sig at klage over noget, vel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *