Gejserne springer med eller uden os

Gejserne springer med eller uden os

Hvis man er bid af en gal gletsjer, så er det at flyve med Icelandair lidt ligesom at få hældt en kold spand vand ned ad ryggen – især når man lige har fået besked om aflyst rejse. Sammen med nogle gode venner havde vi planlagt en større rundtur til de største gletsjere på Island, men det spændte en aflyst rejse så ben for.

Resolut tog vi kontakt til Icelandair for at få oplyst vores muligheder omkring eventuel refusion eller ombookning af aflyst rejse. Vi fandt hurtigt ud af, at den ide havde andre flyrejsende også fået, så vi havde vældig svært ved at komme igennem til Icelandair. Derfor rettede vi i stedet henvendelse til Flypenge.dk.

Flypenge.dk kender alle smuthullerne ved aflyst rejse

Som ivrige flyrejsende er vi tidligere stødt på problemer i forbindelse forsinkede fly eller aflyst rejse. I de tilfælde har vi så taget kontakt til Flypenge.dk, fordi det simpelthen er den nemmeste og mest effektive måde at løse eventuelle udfordringer med flyselskaber på. Det skal ikke forstås sådan, at flyselskaber er vrangvillige i forhold til at assistere deres passagerer, men det plejer at hjælpe på sagen, hvis man allierer sig med nogen, som har indsigt og forstand på reglerne. Det gælder ikke mindst i forbindelse med refusioner og godtgørelser, når man oplever aflyst rejse.

Også denne gang havde vi heldet med os, da vi kontaktede Flypenge.dk. De havde allerede fået lignende henvendelser fra andre Icelandair-rejsende, så de var allerede inde i sagen, og kunne straks sætte gang i vores forespørgsel om aflyst rejse hos Icelandair.

Icelandair leverer gedigen service efter aflyst rejse

Det forholdt sig heldigvis sådan, at Icelandair selvfølgelig ville godtgøre vores og andres anmodning om erstatning – de havde bare været lidt hårdt spændt for, idet de måtte overbringe nyheden om aflyst rejse til alle deres passagerer. Men de havde dog straks chartret et erstatningsfly, som ville blive sat ind ganske få timer efter den oprindelige flyafgang. Ud over denne gode nyhed fik vi alle en fuldgyldig kompensation oveni: En ekstra fridag med alt betalt på Icelandairs regning. Godt gået af Icelandair og ikke mindst tak til Flypenge.dk for deres indsats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *