NextM2M Services er en omkostnings effektiv og pålidelig tjeneste, til virksomheder over hele verden.

NextM2M Services er en omkostnings effektiv og pålidelig tjeneste, til virksomheder over hele verden.

M2M refererer til en kablet eller trådløs netværks opsætning, der tillader enheder at kommunikere frit uden nogen menneskelig kontakt.

De har udviklet en unik platform, hvorfra du kan kontrollere alle aspekter af deres M2M-tjenester: Forbrug og fakturering, rapportering, kontrolaktivitet og få 24/7 global support.

NextM2M Management Platform forenkler processen med SIM-levering, selv bulk numre reducerer omkostningerne ved at give dig mulighed for, at aktivere, suspendere eller afslutte SIM’erne efter behov. Det giver dig mulighed for at opfylde dine installationsplaner uden brugsafgifter, mens SIM-kortene er på lager eller distribution.

NextM2M Management Platform er udstyret med et fremragende faktureringssystem, der giver dig mulighed for at kontrollere alle aspekter ved brug og aktivere fakturering på næste niveau. Fakturering af slutbrugere og kontrol af omkostninger kunne ikke være lettere eller mere fleksibel, hvilket tilbyder både pay-as-you-go og bundles. For at forenkle distribution af tjenester og enheder giver NextM2M flere forskellige alternativer til at udløse fakturering. Forbindelsesfakturering kan indstilles til at begynde på “første gang brugt”, efter en bestemt periode, eller den kan udløses, efter at et bestemt brugsniveau er nået.

Du kan “pinge” dine enheder for at sikre forbindelse eller få en realtidsrapport fra HLR om den nøjagtige status på dit SIM-kort, når sidst er set, og i hvilket M2M-netværk og land det er tilsluttet. En sofistikeret online teknisk support med selvbetjeningsfunktion kan løse problemer hurtigt, pålideligt og døgnet rundt på verdensplan.

Brugsrapporter kan generes ned til hver SIM eller på hele din konto, hvilket giver dig en høj grad af gennemsigtighed. Rapporter viser den komplette række af detaljer fra en samlet revision af alle forbindelser ned til en enkelt SIM og dens anvendelse. Dine data kan eksporteres som CSV-filer og importeres til Excel for yderligere analyse eller kortlægning.

En af de væsentlige fordele ved NextM2M Management Platform er, muligheden for at integrere dens kraftige levering, kontrol, fakturering og rapporterings funktionalitet i dine applikationer.

Control Center for NextM2M Management Platform er nøglen til avanceret tilslutnings administration og kan håndtere SIM’er fra mange forskellige operatører på samme tid. Det er helt web-baseret og tilgængeligt fra din browser overalt. Det leverer total gennemsigtighed og administrations værktøjer, der er skræddersyet til dine behov. NextM2M Control Center sparer tid og penge ved at give et højt niveau af SIM-indstillinger kontrol.

Vil du have flere oplysninger om deres M2M-tjenester eller platform, kan du læse mere om dem på deres hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *